De Q i Q Q E R-expers zijn gedreven professionals die met hun eigen specialisme bedrijven in uiteenlopende sectoren helpen bij het realiseren van innovatie en verbetering. Voor elke opdracht wordt het meest optimale team samengesteld. Q i Q Q E R S investeren veel tijd in het up-to-date houden van hun kennis en worden ook gecoacht op hun expertise. Zo blijft de kwaliteit die Q i Q Q E R levert aan bedrijven gewaarborgd.

De experts in het Q i Q Q E R -netwerk doen hun werk vol passie, denken in kansen, hebben een praktische insteek en zorgen voor energie binnen een team. Zij zijn inzetbaar als Product Owner, Scrum Masters, Tech leads, Architecten en Agile coaches, hebben een brede innovatie ervaring en werken volgens Agile, lean startup en growth hacking methodieken.

Word jij ook een Q i Q Q E R?

Bij Q i Q Q E R zijn we altijd opzoek naar enthousiaste zelfstandigen die zich herkennen in de filosofie van Q i Q Q E R dat iedere verandering kansen biedt en ook een Agile manier van werken hebben. Sluit je nu aan bij ons netwerk en profiteer van ons netwerk en de onderlinge kennisdeling.

QiQQER kennismeeting

schermafbeelding-2016-11-04-om-12-00-04